Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

22 aug, 2013

Dags för en ny hemsida?

En laptop står i ett svenskt sommarlandskap
Dags för en ny hemsida?

Under några soliga sommardagar passade vi på att ge vår egen webbsida en makeover. Med nya funktioner och en modernare design är vi själva nöjda med resultatet. Vi insåg att även om vår sida bara var två år gammal hade det hänt mycket inom webbutveckling under den tiden. Det som var krångligt igår är enkelt idag, och för att hålla oss konkurrenskraftiga var det viktigt att uppdatera vår sida och anpassa den till de senaste standarderna och ramverken.

En av de viktigaste förbättringarna vi gjorde var att göra vår sida responsiv. Responsiv design är en teknik som gör att webbsidor automatiskt anpassar sig efter den enhet som besökaren använder för att surfa på. Oavsett om man använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon kommer vår sida nu att se bra ut och fungera smidigt. Detta är särskilt viktigt i dagens digitala landskap, där allt fler människor använder sina mobila enheter för att surfa på nätet.

Vi vet att webbtekniken ständigt utvecklas och att det är viktigt att hålla sig uppdaterad för att erbjuda den bästa användarupplevelsen. Genom att investera tid och resurser i att uppdatera vår egen webbsida kan vi även erbjuda våra kunder de senaste och mest effektiva lösningarna. Vi vill vara ledande inom webbutveckling och det kräver att vi själva går i täten genom att applicera de nyaste standarderna och teknikerna på vår egen webbplats.

Vi förstår att äldre webbsidor kan ha svårigheter att konkurrera med de moderna standarderna och ramverken när det kommer till mobilanpassning och responsiv design. Därför är vi här för att hjälpa dig och ditt företag att uppdatera och modernisera er webbsida. Oavsett om det handlar om att anpassa en befintlig sida eller skapa en helt ny, kan vi erbjuda expertis och skapa en webblösning som uppfyller era behov och mål.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och få mer information om hur vi kan hjälpa er att ta er webbsida till nästa nivå. Vi ser fram emot att samarbeta med er och skapa en modern och framgångsrik webblösning!


Taggar: