Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

4 dec, 2014

Edblad.com är byggd på vår VMuikit!

En kundvagn
Edblad.com är byggd på vår VMuikit!

Whitecloud.se, en webbyrå i Stockholm, fick i uppdrag att bygga om Edblad.com. Edblads är ett framgångsrikt företag som blivit utsett till "Gasell-företag" två år i rad, 2014.

En viktig faktor för Edblads var att ha en robust plattform som möjliggjorde en smidig integration med deras ekonomisystem. Därför beslutade de att byta till Joomla 3.3 och den nya Virtuemart 3.0. Med denna starka grund valde Whitecloud även att använda Joomlaproffs egna VMuikit som frontend-ramverk för Virtuemart. VMuikit bygger på UIkit, ett effektivt verktyg för att skapa moderna och responsiva webbshoppar. Med hjälp av UIkits CSS-klasser och tillägg kan man snabbt och enkelt utveckla webbsidor.

På Edblad.com har vi också installerat vår specialutvecklade Klarna Checkout-lösning, som ni kan testa på https://extensions.joomlapro.com/vmuikit.

VMuikit har sålts till företag över hela världen och vi är mycket nöjda med de positiva recensioner vi har fått. De senaste dagarna har vi arbetat hårt för att säkerställa att det fungerar ännu bättre tillsammans med nya Virtuemart 3.0.0 som släpptes för några dagar sedan.

Dessutom håller vi på att utveckla en ny modern One Page Checkout för Virtuemart 3 och VMuikit. Vi strävar alltid efter att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa webbplatser och e-handelslösningar.


Taggar: