Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

30 jan, 2014

Extra säkerhet i Joomla® med Google Authenticator!

En stark järndörr till ett skyddsrum
Extra säkerhet i Joomla® med Google Authenticator!

I dagens digitala värld blir säkerheten allt viktigare, särskilt när det gäller webbplatser och användaruppgifter. Med Joomla 3.2 har en ny och kraftfull funktion introducerats för att stärka säkerheten ytterligare - integrationen av Google Authenticator i login-processen.

Genom att använda Google Authenticator får du ett extra lager av säkerhet vid inloggning, liknande användningen av en bankdosa. Istället för att bara använda ett lösenord måste du också ange en unik kod som genereras av Google Authenticator-appen.

För att använda Google Authenticator behöver du installera appen på din mobila enhet. Den finns tillgänglig för de flesta mobila operativsystem, inklusive Android, iPhone och Windows Phone. När du loggar in på din Joomla-webbplats, både i frontend och backend, kommer du att bli ombedd att ange den unika koden som genereras av appen.

Genom att integrera Google Authenticator i login-processen får din webbplats ett extra skyddslager som försvårar obehörig åtkomst till användarkonton. Detta är särskilt användbart för webbplatser som hanterar känslig information eller har ett intranät där endast behöriga användare ska kunna logga in.

Genom att tillämpa Google Authenticator kan du enkelt öka säkerheten på din Joomla-webbplats och skydda både dig och dina användares konton. Genom att använda den extra koden som genereras av appen får du en mycket säkrare webbplats och minskar risken för obehörig åtkomst.

Om du är intresserad av att implementera Google Authenticator på din Joomla-webbplats kan du kontakta oss på Joomlaproffs. Vi har erfarenhet av att integrera säkerhetsfunktioner och kan hjälpa dig att stärka skyddet för din webbplats. Tveka inte att ringa oss på 031-38 60 600 eller skicka ett mail till info@joomlaproffs.se för mer information och rådgivning.

Med Google Authenticator kan du ta din webbplats till en högre nivå av säkerhet och skydda dig och dina användare från obehörig åtkomst. Var inte sårbar - välj att använda Google Authenticator och ge dig själv och dina användare en tryggare upplevelse på din Joomla-webbplats.


Taggar: