Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

1 mar, 2012

Företagshemsida med ärendehantering till DonsöData.

En kille som jobbar med datorsupport
Företagshemsida med ärendehantering till DonsöData.

Joomlaproffs står bakom den nya webbplatsen för DonsöData

Vi är stolta över att idag kunna presentera den nya hemsidan för DonsöData, ett företag som specialiserar sig på maritima IT-lösningar. På Joomlaproffs har vi haft förmånen att designa och utveckla denna webbplats i Joomla 2.5, vilket har resulterat i en modern och användarvänlig plattform för DonsöDatas verksamhet.

Eftersom DonsöData riktar sig till både svenska och internationella kunder har vi sett till att webbplatsen är tillgänglig på både svenska och engelska. Detta möjliggör en bredare spridning av företagets tjänster och underlättar kommunikationen med kunder över hela världen.

För att förbättra DonsöDatas supportprocess har vi även installerat ett ärendehanteringssystem på webbplatsen. Detta kommer att underlätta kommunikationen med kunder och säkerställa att deras ärenden hanteras effektivt och professionellt.

På Joomlaproffs lägger vi stor vikt vid att förstå våra kunders unika behov och mål. Genom att kombinera våra tekniska kunskaper med en kreativ och professionell designstrategi har vi skapat en webbplats som på ett övertygande sätt representerar DonsöDatas varumärke och tjänster.

Om ni också letar efter en pålitlig partner för att utveckla er webbplats eller uppgradera till den senaste versionen av Joomla, så är Joomlaproffs här för att hjälpa er. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag i alla branscher och storlekar.

Kontakta oss gärna för att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa er att nå era mål online.


Taggar: