Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

9 okt, 2013

Första Klarna Checkout för Virtuemart i Norge!

En kundvagn som står vid en norsk fjord
Första Klarna Checkout för Virtuemart i Norge!

Vi är nöjda att kunna meddela att vi nyligen installerade vår första kassa för vårt grannland Norge! För bara några veckor sedan lanserade Klarna sin nya snabbkassa, Klarna Checkout, i Norge och Finland. Som alltid var Joomlaproffs snabba på att agera och se till att vår komponent var med i lanseringen.

Med vår nyoptimerade kod och stöd för både Norge och Finland kan vi nu erbjuda er som driver e-handel via Virtuemart att använda Klarna Checkout i båda länderna. Detta innebär att ni kan erbjuda era norska och finska kunder en smidig och effektiv betallösning.

Ett exempel på en av våra första kunder som har implementerat Klarna Checkout i Norge är Ragnhilds, en fantastisk norsk webbutik som erbjuder ett brett utbud av produkter. Ni kan besöka deras webbplats och se Klarna Checkout i aktion på https://www.ragnhilds.no/.

Vi är glada över att kunna expandera vår verksamhet och hjälpa företag i Norge och Finland att förbättra sina betalningslösningar. Om ni är intresserade av att integrera Klarna Checkout i er e-handel eller har några frågor, är ni välkomna att kontakta oss på info@joomlaproffs.se eller ringa oss på 031 - 38 60 600.

Tillsammans med Klarna strävar vi efter att erbjuda er en enkel och sömlös kundupplevelse, oavsett om ni är i Sverige, Norge, Finland eller någon annanstans i världen. Vi ser fram emot att hjälpa er att optimera er e-handel och maximera er försäljning!

 

Ni kan se vår första Norska kassa på https://www.ragnhilds.no/

Lær mer om Klarna Checkout (Norsk): https://www.klarna.com/no/bedrift/

 


Taggar: