Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

11 jul, 2024

Fenix Skärmflygklubb - Snart 30 år av webbsajt!

Skärmflygning över sverige
Fenix Skärmflygklubb - Snart 30 år av webbsajt!

Fenix Skärmflygklubb har nu en helt ny uppgraderad webbplats som förenar klubbens rika historia med modern webbdesign och teknik. Den nya sajten har fått en uppgradering till Joomla 5, med hjälp av YOOtheme Pro Sidbyggare, vilket skapar en dynamisk och lättnavigerad användarupplevelse.

Fenix Skärmflygklubb, som har funnits online i nästan tre decennier, har en omfattande dokumentation av sin historia med blogginlägg som går tillbaka till 1997. Den nya webbplatsen har inte bara fått ett estetiskt lyft utan också en rejäl teknisk uppdatering. Anpassade funktioner, som dagligen hämtar information från Flightlog.org, har migrerats och integrerats för att säkerställa att medlemmar och besökare alltid har tillgång till uppdaterad information.

En viktig del av projektet har varit att städa upp och förenkla strukturen för att skapa en stabil och hållbar plattform som kan stå emot tidens tand i ytterligare 30 år. Genom att balansera klubbens historiska arv med nutidens krav på användarvänlighet och funktionalitet, har vi skapat en webbplats som inte bara reflekterar klubbens passion för skärmflygning utan också möter deras tekniska behov.

Besök den nya webbplatsen på Fenix Skärmflygklubb och upptäck en värld av skärmflygning genom klubbens egna ord och bilder.


Taggar: