Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

23 maj, 2012

Film om Joomla® gör succé!

Infographics detaljer pu00e5 sku00e4rm
Film om Joomla® gör succé!

Joomlas informationsfilm skapar positiv respons på J & Beyond

Vi är glada över att kunna dela med oss av den positiva responsen vi har fått på den informationsfilm om Joomla som vi skapade och visade på J & Beyond-evenemanget. Filmen, som är cirka 2 minuter lång, ger en kort och koncis förklaring av vad Joomla är och inkluderar även några intressanta statistiska fakta om Joomlas utveckling sedan starten 2006.

Att få positiv respons på filmen har varit uppmuntrande och bekräftar att den fyller sitt syfte som en bra introduktion till Joomla för dem som inte tidigare har stött på plattformen. Vi är glada över att kunna sprida kunskap om Joomla och dess fördelar till en bredare publik.

Om ni vill ta del av filmen kan ni hitta den på vår YouTube-kanal via följande länk: http://www.youtube.com/watch?v=jLHGnvnw-gI

Vi rekommenderar er att titta på filmen och dela den med andra som kan vara intresserade av att lära sig mer om Joomla. Vi är stolta över att kunna erbjuda sådana resurser för att sprida kunskap och öka medvetenheten om Joomla-plattformens möjligheter och potential.

Vi är tacksamma för den positiva responsen vi har fått på filmen och ser fram emot att fortsätta skapa värdefullt innehåll och dela vår expertis inom Joomla med er alla.

Följ oss gärna på vår webbplats och våra sociala medieplattformar för att hålla er uppdaterade om våra senaste projekt, nyheter och resurser inom Joomla-världen.

Länk till YouTube-filmen


Taggar: