Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

26 jun, 2012

Film om Joomla® sprider sig... runt hela världen!

Infographics detaljer på skärm
Film om Joomla® sprider sig... runt hela världen!

Joomlas film sprider sig över världen - Uppdaterad version nu tillgänglig!

Vi är otroligt glada över att meddela att vår film om Joomla® har spridit sig till hela världen! Den har idag textats till inte mindre än 19 olika språk, inklusive ryska, polska, tyska, bulgariska, ungerska, grekiska, nederländska, danska, norska, indonesiska, spanska, vietnamesiska och rumänska. Dessutom har filmen blivit dubbad till franska, och fler dubbningsprojekt är på gång.

Filmens framgång fortsätter att växa, och den visades nyligen på Kinas allra första JoomlaDay, där den mottog mycket positiv feedback från tusentals besökare.

För oss på Joomlaproffs är det verkligen en speciell känsla att se vår film sprida sig över hela världen efter allt det hårda arbete vi lagt ner. Att den nu når ut till Joomlas globala gemenskap är något som glädjer oss enormt.

Om ni ännu inte har sett den något uppdaterade versionen 1.1 av filmen, släppt endast ett par veckor efter J&Beyond, så rekommenderar vi er att ta en titt. Den har blivit förfinad med bättre igenkänning av varumärket och en rad andra grafiska uppdateringar som förhöjer tittarupplevelsen.

Besök vår webbsida för att se den uppdaterade versionen av filmen och håll er uppdaterade med de senaste nyheterna från Joomlaproffs.

Vi är otroligt tacksamma för allt stöd och intresse som ni visar för vårt arbete. Det är er entusiasm som driver oss att fortsätta skapa högkvalitativa lösningar och sprida budskapet om Joomla till alla hörn av världen.


Taggar: