Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

28 sep, 2020

Finsk silvergruva får flerspråkswebbsida

Tunga gruvmaskiner står parkerade i snön
Finsk silvergruva får flerspråkswebbsida

Vi fick det spännande uppdraget att bygga en ny webbsida för en silvergruva i den finska staden Sotkamo. Efter att metall hittats på platsen i början av 1980-talet, har gruvan blivit en viktig aktör inom branschen och en viktig arbetsgivare i området.

Vårt fokus låg på att bygga en innovativ och hållbar webbsida som också skulle ge besökare finansiell information. För att locka en global publik implementerade vi flerspråkig funktionalitet som täckte finska, svenska och engelska. På så sätt kunde vi säkerställa att alla besökare, oavsett vilket språk de talade, skulle kunna ta del av informationen.

Vi använde Joomla CMS för att bygga webbsidan och valde toppdomänen silver.fi för att göra det lätt för besökare att hitta oss på nätet. För att förse besökare med aktuell investeringsinformation implementerade vi även aktiekurser och diagram från en extern leverantör.

Vi är stolta över att ha hjälpt vår kund att skapa en webbsida som inte bara informerar om deras verksamhet utan också visar deras engagemang för innovation och hållbarhet.

Webbsidan bygger på Joomla CMS och ligger på toppdomänen silver.fi

 


Taggar: