Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

4 mar, 2024

Google Consent Mode v2 - Gratis - Inga månadskostnader

Ett kontrakt ligger på ett skrivbod med Bryssel och EU-flagga i bakgrunden
Google Consent Mode v2 - Gratis - Inga månadskostnader

I takt med att de nya reglerna för EU:s GDPR och introduktionen av Google Consent Mode version 2 närmar sig, den 6 mars 2024, står många företag och organisationer inför utmaningen att anpassa sina webbplatser till dessa uppdateringar. På Joomlaproffs är vi väl medvetna om vikten av dataskydd och integritet online, och vi är här för att stödja er genom denna övergång.

Vi erbjuder en tjänst som hjälper er att integrera Google Consent Mode v2 på era Wordpress och Joomla webbplatser. Detta tillhandahålls inte bara som en lösning för att följa de senaste dataskyddsreglerna men också som en möjlighet att förbättra användarupplevelsen på er webbplats genom vår avancerade integration med YOOtheme Pro.

I en tid där många SEO och annonsföretag erbjuder dyra månadsabonnemang för liknande tjänster, står vi ut genom att erbjuda en enkel och kostnadseffektiv engångslösning. Vi tror inte på att utnyttja situationen utan vill istället erbjuda ett vettigt och rättvist alternativ. För de som söker ett ännu mer privatlivsfokuserat alternativ, rekommenderar vi Matomo Analytics. Detta är ett kraftfullt verktyg för de som önskar avstå från Google och andra företags spårningsverktyg helt och hållet.

Vi förstår dock att tjänster som AdWords är nödvändiga för många företag, och vårt mål är inte att övertala er att överge dessa plattformar utan att erbjuda alternativ och komplement som stärker er webbplats integritetsmässigt och funktionellt. Vi implementerar Cookies på er sajt så att ni följer regler.

Om ni är intresserade av att veta mer om hur vi kan hjälpa er med Google Consent Mode v2, YOOtheme Pro integration, eller Matomo Analytics, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att besvara era frågor och diskutera hur vi bäst kan stödja just ert företag eller organisation genom denna digitala övergångsperiod.

 


Taggar: