Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

30 aug, 2013

Hemsida till arkitektbyrå i Göteborg

Arikitekt står vid en ritning och pekar
Hemsida till arkitektbyrå i Göteborg

Vi fick äran att skapa en ny hemsida åt en arkitektfirma i Göteborg. Vi tog oss an uppdraget med att skapa en responsiv webbsida som skulle framhäva deras olika projekt genom en snygg och lättöverskådlig design.

För att presentera arkitektfirmans projekt på ett engagerande sätt valde vi att implementera ett stort bildspel på förstasidan. Genom detta bildspel kan besökarna få en snabb överblick av de olika projekten och de imponerande bilderna ger en tydlig känsla för arkitekturens kvalitet och estetik.

För att organisera och strukturera projekten installerade vi K2, en kraftfull komponent för Joomla som möjliggör enkel sortering och hantering av innehåll. Genom att tilldela varje projekt sitt eget bildspel i K2 fick arkitektfirman möjlighet att visa upp varje projekt på ett individuellt och anpassat sätt.

Efter att ha genomfört en kurs med oss på Joomlaproffs är arkitektfirman nu fullt kapabel att själva administrera och uppdatera sin portfoliosida. Detta ger dem en flexibilitet och möjlighet att löpande presentera sina senaste projekt och hålla webbsidan aktuell.

Vi är stolta över resultatet av samarbetet och glada att arkitektfirman är nöjd med den funktionsrika portfoliosida vi skapat åt dem. Genom att kombinera våra kunskaper inom webbutveckling och design har vi kunnat skapa en webbsida som verkligen lyfter fram arkitektfirmans kompetens och projekterfarenhet.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade av att skapa en imponerande och användarvänlig webbsida för ert företag eller om ni behöver hjälp med att förbättra er befintliga webbplats. Vi finns här för att hjälpa er och skapa en webbplats som verkligen speglar er verksamhet och imponerar på era besökare.

Kolla in sidan här: https://wahlstrom-steijner.se/


Taggar: