Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

30 apr, 2012

Hemsida till Varbergs supporterklubb!

Fotbollssupportrar hejjar
Hemsida till Varbergs supporterklubb!

Joomlaproffs skapar en ny hemsida för Varbergs Bois supportrar i Klacksparken

Vi på Joomlaproffs är stolta över att ha fått förtroendet att bygga en ny hemsida för Klacksparken, föreningen som representerar supportrarna i Varbergs Bois. Varbergs Bois är ett fotbollslag som de senaste säsongerna imponerat genom att klättra upp genom seriesystemet och nu vara en nykomling i Superettan. I Superettan möter de lag som tidigare varit kända som några av Sveriges bästa, såsom Hammarby och Halmstad.

Med den nya hemsidan strävar vi efter att skapa en plattform där föreningens supportrar kan organisera sig och gemensamt stötta Varbergs Bois på deras fortsatta framgångsresa. Vi förstår vikten av att ha en samlingsplats där supportrarna kan utbyta information, planera evenemang och visa sitt engagemang för laget.

Arbetet med den nya hemsidan är i full gång, och vi ser fram emot att kunna presentera den för er inom kort. Vi kommer att göra allt vi kan för att skapa en användarvänlig och attraktiv plattform där supportrarna kan hitta all relevant information om Varbergs Bois och engagera sig på olika sätt.

Håll utkik på vår blogg för kommande uppdateringar och nyheter om lanseringen av Klacksparkens nya hemsida. Vi är entusiastiska över detta samarbete och ser fram emot att bidra till den fantastiska supporterkulturen runt Varbergs Bois.

Om du har några frågor eller är intresserad av att skapa en specialanpassad hemsida för din förening eller organisation, är du välkommen att kontakta oss på Joomlaproffs. Vi hjälper gärna till att förverkliga dina visioner och behov online.


Taggar: