Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

16 apr, 2019

Italiensk vingård får ny webbsida

Röd vindruvoer hänger i en stor klase.
Italiensk vingård får ny webbsida

IlQuinto är en vinproducent som är en hyllning till både den italienska och franska kulturen och som förenar de två kulturerna på ett unikt och smakfullt sätt. Med en passion för vin och en respekt för traditionella metoder producerar de några av de finaste vinerna i världen.

Vi på Joomlaprffs hjälpte IlQuinto att förmedla denna passion och kunskap genom att skapa en webbsida som uttrycker deras vision. Vi använde Joomla CMS och Yootheme för att skapa en modern, användarvänlig och flerspråkig webbsida som tar besökarna på en resa genom vinernas värld.

På webbsidan finns en mängd information om deras olika viner, produktionsmetoder och historia, och vi använde också Yoothemes element för att skapa en visuell upplevelse som återspeglar IlQuintos estetik.

Besökare kan också lära sig mer om vinodling och tekniker på bloggen som vi implementerade på webbsidan. Vi är stolta över att ha hjälpt IlQuinto att få ut sitt budskap och vi ser fram emot att fortsätta arbetet med dem. Besök IlQuintos webbsida och upptäck mer om deras fantastiska viner och historia.

https://www.ilquinto.it/


Taggar: