Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

20 maj, 2012

J & Beyond 2012

Ett stort event med mycket folk
J & Beyond 2012

Summering av J & Beyond 2012: Spännande föreläsningar och Joomlaproffs bidrag

J and Beyond 2012 har nu avslutats, och det har varit tre dagar fyllda av intressanta och lärorika föreläsningar. Joomlaproffs var självklart på plats för att delta i evenemanget och ta del av de senaste insikterna och framtidsperspektiven för Joomla, direkt från plattformens utvecklare.

Vi är mycket nöjda med vår närvaro på J and Beyond 2012 och att ha fått möjligheten att ta del av spännande presentationer och föreläsningar. Att få en inblick i hur Joomla kommer att utvecklas och vad framtiden har att erbjuda för plattformen är värdefullt för oss som arbetar med Joomla-projekt och tjänster.

Som vi tidigare har meddelat, fick Joomlaproffs också möjligheten att bidra till konferensen genom att visa en film om Joomla under avslutningen. Denna film ger en sammanfattning av vad Joomla handlar om och dess viktigaste egenskaper. Vi är glada över att kunna meddela att filmen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning och streaming inom de närmaste dagarna. Det ger både Joomla-gemenskapen och våra kunder möjlighet att ta del av filmen och få en djupare förståelse för Joomla-plattformen.

Vi ser redan fram emot J and Beyond 2013 och ser fram emot att få delta i ännu en spännande konferens. Vi kommer att återkomma med mer rapportering från mässan och dela med oss av de senaste nyheterna och trenderna inom Joomla-världen.

Håll utkik på vår webbplats de kommande dagarna för att få tillgång till filmen om Joomla och fortsätt följa oss för att hålla dig uppdaterad om vårt arbete och de senaste nyheterna inom Joomla-communityn.

Vi är tacksamma för möjligheten att delta i J and Beyond 2012 och ser fram emot att fortsätta vara en aktiv del av Joomla-gemenskapen och erbjuda våra kunder högkvalitativa Joomla-lösningar.


Taggar: