Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

2 apr, 2012

Joomla® 2.5.4 släpps med många buggfixar!

En insekt (bug pu00e5 engelska)
Joomla® 2.5.4 släpps med många buggfixar!

Idag är det en spännande dag för Joomla-användare då den senaste versionen, Joomla 2.5.4, har släppts. Denna uppdatering innehåller inte mindre än 157 buggfixar från buggspåraren och introducerar även tre helt nya funktioner till Joomla-plattformen. Vi på Joomlaproffs.se har redan uppgraderat alla våra kunder med vårt supportavtal och vi rekommenderar er starkt att också genomföra denna uppgradering.

Den senaste versionen av Joomla erbjuder en förbättrad och mer stabil plattform för er webbplats. Genom att åtgärda kända buggar och förbättra prestanda kan ni vara säkra på att er webbplats kommer att fungera smidigt och problemfritt. Dessutom innebär de nya funktionerna att ni får tillgång till ännu mer kraft och flexibilitet för att bygga och anpassa er webbplats efter era unika behov.

För att säkerställa att er webbplats är i toppform rekommenderar vi att ni kontaktar oss angående vårt Joomla supportavtal. Med vårt supportavtal får ni tillgång till kontinuerlig support och övervakning av er webbplats, inklusive uppdateringar och säkerhetsåtgärder. Vi finns här för att hjälpa er att maximera er Joomla-upplevelse och se till att er webbplats alltid är säker och uppdaterad.

För mer information om den senaste uppdateringen och dess specifika förbättringar, kan ni besöka https://www.joomla.org/announcements/release-news/5418-joomla-254-released.html. Vi ser fram emot att hjälpa er med er Joomla-uppdatering och att fortsätta vara er pålitliga partner för webbutveckling.


Taggar: