Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

6 feb, 2013

Joomla® 2.5.9 och 3.0.3 släpps!

Kaffekopp pu00e5 en tidning
Joomla® 2.5.9 och 3.0.3 släpps!

Nu har det kommit uppdateringar till både Joomla 2.5 och Joomla 3.0. Dessa uppdateringar innehåller säkerhetsfixar, nya funktioner och buggfixar för att förbättra plattformens prestanda och stabilitet.

I det tionde släppet av Joomla 2.5 har 22 mindre buggar åtgärdats, och ett säkerhetshål har blivit täppt. Efter att ha funnits i lite över ett år betraktas Joomla 2.5 som en stabil och säker plattform att bygga webbplatser på.

Joomla 3.0, å andra sidan, är fortfarande relativt ny och befinner sig i sin fjärde utgåva. Därför har kodbasen inte testats lika omfattande som Joomla 2.5. I version 3.0.3 har det genomförts 136 buggfixar, tre säkerhetsfixar och två helt nya funktioner relaterade till språkfunktionen i Joomla.

Om ni behöver hjälp med att migrera er gamla Joomla 1.0- eller 1.5-webbplats till någon av de nya och moderna versionerna står vi på Joomlaproffs till ert förfogande. Ni kan kontakta oss antingen via telefon på 031-38 60 600 eller genom att skicka ett mail till info@joomlaproffs.se.

Vi har erfarenheten och expertisen för att genomföra en smidig och framgångsrik migrering och hjälpa er att dra nytta av de senaste funktionerna och säkerhetsförbättringarna i Joomla. Tveka inte att höra av er så diskuterar vi era behov och tar fram en lösning som passar er bäst.

Uppdatera er webbplats till den senaste versionen av Joomla och få en stabil, säker och modern plattform att bygga på!


Taggar: