Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

24 jan, 2012

Joomla® 2.5 lanseras!

Pyramid i Giza
Joomla® 2.5 lanseras!

Idag, den 24 januari 2012, är en efterlängtad dag för alla Joomla-användare då den nya versionen, Joomla 2.5, äntligen släpps. Vi på Joomlaproffs är otroligt entusiastiska över de spännande funktioner och förbättringar som denna nya version erbjuder. Ett av de mest betydelsefulla tillskotten i Joomla 2.5 är den förlängda supporten på hela två år. Detta ger användarna en mer långsiktig och säker lösning för deras webbplatser.

För de som redan har en äldre version av Joomla och önskar att uppgradera, så är processen relativt enkel att genomföra. Men det är alltid viktigt att ta en backup av webbplatsen och att kontrollera kompatibiliteten hos alla tredjepartsmoduler och tillägg innan uppgraderingen genomförs. På så sätt kan man undvika potentiella problem och säkerställa en smidig övergång till den nya versionen.

Hos Joomlaproffs är vi redo att hjälpa er med uppgraderingsprocessen och allt som rör Joomla. Vårt team av erfarna utvecklare står till ert förfogande för att ge er support och rådgivning när det gäller Joomla-relaterade frågor.

Låt oss tillsammans fira denna nya version av Joomla och dess möjligheter. Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp eller vill diskutera hur ni kan dra nytta av de senaste funktionerna och förbättringarna.