Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

28 sep, 2012

Joomla® 3.0 är här!

En person skriver pu00e5 en bu00e4rbar dator
Joomla® 3.0 är här!

Joomlaproffs.se har också haft äran att hjälpa Joomlagemenskapen genom att skapa en spännande promo-video inför Joomla 3.0-lanseringen. Videon ger en inblick i de nya funktionerna och fördelarna med Joomla 3.0 och visar hur plattformen har utvecklats för att vara mobilanpassad och användarvänlig.

Besök vår webbsida för att se den inspirerande promo-videon och få en snabb överblick av vad Joomla 3.0 har att erbjuda. Vi är stolta över att ha bidragit till att sprida kunskapen om denna banbrytande version av Joomla.

För mer detaljerad information om Joomla 3.0 och dess funktioner, besök den officiella webbsidan på https://www.joomla.org/3/. Där kan du läsa om de senaste uppdateringarna och förbättringarna som har gjorts för att ge användare en ännu bättre och smidigare upplevelse.

Joomla 3.0 är verkligen en milstolpe för CMS-världen. Dess integration med Bootstrap ger utvecklare ett kraftfullt verktyg och möjligheten att skapa fantastiska webbsidor som är fullt responsiva och mobilanpassade. Det är ett stort steg mot framtidens CMS-verktyg och ett tydligt bevis på Joomla-plattformens kontinuerliga innovation och anpassning till de senaste webbtrenderna.

Vi på Joomlaproffs är glada över att vara en del av detta spännande framsteg och vi ser fram emot att använda Joomla 3.0 för att skapa ännu mer imponerande och användarvänliga webbplatser åt våra kunder.

Vi hjälpte Joomla-gemenskapen att göra denna video inför lanseringen:


Taggar: