Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

14 jul, 2012

Joomla® 3.0 Alpha 1 har släppts!

Kaffekopp pu00e5 en tidning
Joomla® 3.0 Alpha 1 har släppts!

Nu är den första alphan av Joomla 3.0 här!

För er som är nyfikna på att testa det nya Bootstrap-gränssnittet i Joomla har ni nu möjlighet att göra det med den senaste alphan. Joomla 3.0 är det första steget mot den stabila 3.5-versionen, som också kommer att ha support under över 18 månader. Joomla-släppen ser ut enligt följande:

LTS = Long Term Support (Långsiktig support)
STS = Short Term Support (Kortvarig support)

3.0-släppet är främst för utvecklare, så att de kan anpassa och testa sina tillägg och komponenter med de nya funktionerna. 3.1 kommer att vara en betydligt mer mogen version som potentiellt kan användas på live-webbplatser.

Det pågår en spännande utveckling inom Joomla! Läs mer om den första alphan och dess funktioner här: https://www.joomla.org/announcements/release-news/5431-joomla-30-alpha-1-released.html

Håll er uppdaterade med de senaste nyheterna om Joomla genom att följa deras officiella webbplats och blogg. Vi på Joomlaproffs är glada över att vara en del av denna utveckling och ser fram emot att kunna erbjuda er spännande möjligheter med Joomla i framtiden.

Om ni har några frågor eller behöver hjälp med era Joomla-projekt, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att stödja er och se till att ni får ut det bästa av Joomla!


Taggar: