Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

15 mar, 2016

Joomla 3.5 är här!

Ett chip med ru00f6rande ljus
Joomla 3.5 är här!

Joomla 3.5 - Den mest stabila, säkra och snabba versionen hittills!

Nu är det äntligen dags för lanseringen av Joomla 3.5, och vi vågar påstå att detta är den mest stabila, säkra och snabba versionen hittills!

Den här uppdateringen har många spännande nyheter att erbjuda. En av de mest framträdande förbättringarna är att Joomla 3.5 nu har fullt stöd för PHP7. Det innebär att din webbplats kan bli dubbelt så snabb bara genom att se till att din webbhotellmiljö kör PHP7. Vi har sett exempel på webbsidor som har blivit tre gånger snabbare genom att bara uppgradera till PHP7.

En annan viktig förändring är införandet av anonyma rapporter som skickas till Joomla. Detta ger Joomla-teamet mer information om problem, hårdvara och installerade tillägg i olika Joomla-installationer runt om i världen. Genom att dela denna information kan de fortsätta förbättra plattformen och lösa eventuella problem som användare stöter på.

I Joomla 3.5 har vi också förbättrat laddningen av bilder genom att införa funktionen "dra och släpp". Det innebär att du nu enkelt kan ladda upp flera bilder samtidigt och göra hanteringen av bildfiler smidigare än någonsin. Dessutom har TinyMCE, redigeringsverktyget i Joomla, uppdaterats till den senaste versionen och kommer med en rad förbättringar.

För mer information om alla nyheter i Joomla 3.5 kan du läsa mer på den officiella Joomla-webbplatsen: Länk till Joomla 3.5-nyheterna

Vi på Joomlaproffs är glada över denna senaste uppdatering och ser fram emot att implementera den på våra kunders webbplatser för att erbjuda ännu bättre prestanda, säkerhet och användarupplevelse.


Taggar: