Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

8 aug, 2012

Joomla® blir första CMS-verktyget att bli helt mobilanpassat!

Tjej använder en smartphone
Joomla® blir första CMS-verktyget att bli helt mobilanpassat!

Joomla 3.0 är på väg och med det kommer en spännande nyhet för alla användare av mobila enheter som surfplattor och mobiltelefoner. Joomla kommer att bli det första CMS-verktyget som är 100% anpassat för mobila enheter. Det innebär att du nu enkelt kan hantera och justera alla funktioner i administrationsverktyget direkt från din iPhone eller iPad. Detta är en betydande utveckling och ett stort steg framåt för moderna CMS-verktyg.

Den mobila anpassningen görs med hjälp av Bootstrap, en öppen och fri teknik utvecklad av personer på Twitter. Bootstrap möjliggör skapandet av användargränssnitt för webben som fungerar sömlöst i alla format och enheter. Genom att integrera Bootstrap i Joomla 3.0 kommer användarna att kunna njuta av en smidig och responsiv upplevelse oavsett vilken enhet de använder.

När Joomla 3.0 närmar sig en mer stabil version kommer vi på Joomlaproffs att sätta upp en DEMO-sida där ni kan testa det nya administrationsgränssnittet. Detta ger er möjlighet att utforska de nya funktionerna och den förbättrade användarupplevelsen som Joomla 3.0 erbjuder för mobila enheter.

Vi på Joomlaproffs är glada över dessa framsteg och ser fram emot att dela med oss av den nya tekniken till våra kunder. Håll utkik efter uppdateringar och mer information om Joomla 3.0 och den kommande DEMO-sidan på vår webbplats.

Tills dess, fortsätt att utforska möjligheterna med Joomla och kontakta oss om ni behöver hjälp eller har frågor kring Joomla-webbutveckling.