Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

25 nov, 2014

Joomla® för föreningar!

Fyra glada personer
Joomla® för föreningar!

Föreningshemsidor är en viktig del av kommunikationen och verksamheten för många organisationer. Det är här medlemmar kan registrera sig, ta del av nyheter och evenemang, samt interagera med varandra. För att skapa och underhålla effektiva föreningshemsidor har många föreningar över hela världen valt Joomla som sitt CMS (Content Management System).

Joomla erbjuder en rad funktioner som är särskilt användbara för föreningshemsidor. En av de viktigaste funktionerna är möjligheten att hantera användarregistrering. Med Joomla kan föreningar enkelt skapa formulär för medlemsregistrering och hantera medlemsinformation på ett säkert och strukturerat sätt.

En annan fördel med Joomla för föreningar är flexibiliteten att ställa in olika behörighetsnivåer. Det innebär att föreningar kan ge olika åtkomsträttigheter till olika grupper av medlemmar eller administratörer. Detta är särskilt användbart för föreningar som har olika medlemskategorier eller styrelsemedlemmar med olika ansvarsområden.

Enkelheten att publicera och hantera nyhets- och bloggflöden är också en fördel med Joomla för föreningshemsidor. Det är viktigt för föreningar att kunna dela aktuell information och uppdateringar med sina medlemmar. Med Joomla kan föreningsadministratörer enkelt skapa och publicera nyhetsartiklar och blogginlägg, och även använda kategorier och taggar för att organisera innehållet på ett strukturerat sätt.

Vi på Joomlaproffs har haft förmånen att skapa föreningshemsidor för organisationer som Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter (SAG) och Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi (SSDV). Båda dessa hemsidor har utformats med hjälp av ett responsivt ramverk, vilket innebär att de anpassar sig dynamiskt efter olika enheters skärmstorlek, vilket ger en optimal användarupplevelse oavsett om man besöker sidan från en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Om du är en förening som letar efter en pålitlig och funktionell plattform för er föreningshemsida, så kan Joomla vara det rätta valet för er. Med Joomla får ni tillgång till en mängd användbara funktioner och möjligheter att anpassa er hemsida efter era specifika behov. Kontakta oss på Joomlaproffs så kan vi hjälpa er att skapa en föreningshemsida som passar era krav och mål.

SAG

Alla medlemmar har en egen profil som dom uppdaterar själva efter inlogg. Profilerna är sökbara för allmänheten. De har även dokumentned- och uppladdning. Medlemmar kan även lägga in event.

https://gestaltterapeuterna.se/

SSDV

Vi byggde upp så de kunde ha sitt medlemsregister online samt hantera betalning av medlemsavgifter. Sidan har även kalender och ett avancerat upplägg med behörigheter för olika intressegrupper inom föreningen.

https://ssdv.se/


Taggar: