Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

23 feb, 2012

Joomla!® för stora företag

Entren till ett stort fu00f6retag
Joomla!® för stora företag

Joomla expanderar sina horisonter: Nu med stöd för Microsoft SQL, PostGreSQL och Oracle

Joomla, en av de mest populära plattformarna för webbutveckling, har nyligen tagit ett betydande steg framåt genom att erbjuda stöd för fler databaser. Tidigare var det endast MySQL-databaser som hade stöd i Joomla, men nu har plattformen utökat sitt stöd till att omfatta databaser som Microsoft SQL, PostGreSQL och Oracle. Detta är en betydande förbättring som gör Joomla ännu mer skalbart och flexibelt för stora företag.

Enligt Ryan Ozimek, en representant från Joomla-teamet, är denna förändring en reaktion på det ökande antalet stora företag som använder Joomla för sina intranät och webbplattformar. Genom att erbjuda stöd för flera databaser möjliggör Joomla en mer skräddarsydd lösning för företagets unika behov och infrastruktur.

Denna nya funktionalitet gör att stora företag kan dra nytta av Joomla-plattformens fördelar, inklusive dess användarvänliga gränssnitt, flexibla innehållshanteringssystem och ett brett utbud av tillägg och teman. Nu kan företag använda sin befintliga databaslösning och integrera den med Joomla för att bygga kraftfulla och skalbara webbplatser och applikationer.

På Joomlaproffs är vi mycket glada över denna utökning av Joomlas funktionalitet och vi står redo att hjälpa företag att dra nytta av de fördelar som den här förbättringen erbjuder. Vårt team av erfarna utvecklare kan hjälpa er att implementera och anpassa Joomla efter era specifika krav och behov.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade av att dra nytta av Joomlas senaste stöd för Microsoft SQL, PostGreSQL och Oracle. Vi är här för att hjälpa er att ta er webbplats till nästa nivå av skalbarhet och funktionalitet.