Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

6 apr, 2012

Joomla® nedladdat 30 miljoner gånger

En stad pu00e5 natten
Joomla® nedladdat 30 miljoner gånger

Joomla: En explosion av popularitet och förtroende

Det är ingen hemlighet att Joomla har upplevt en imponerande tillväxt och ökad popularitet under de senaste åren. Sedan lanseringen av Joomla 1.7 i juli 2011 har plattformen genomgått en explosionsartad utveckling, och nedladdningstrenden fortsätter att imponera med en genomsnittlig månatlig nedladdning på cirka 1 miljon.

Den snabba utvecklingen av Joomla kan tillskrivas flera faktorer. En viktig bidragande faktor är förbättringen av kärnfunktioner, inklusive enklare uppgraderingsprocesser med bara ett klick och förbättrat flerspråksstöd. Dessutom har tillgången till högkvalitativa tilläggsfunktioner markant ökat under det senaste året, vilket har gjort Joomla ännu mer attraktivt för användare över hela världen.

Idag driver Joomla imponerande 2,7% av alla webbsidor, vilket är en betydande andel. En av Joomlas främsta styrkor är dess flexibilitet, vilket gör att systemet passar allt från små privata bloggar till stora organisationer och företagswebbplatser. Exempel på stora organisationer som använder Joomla inkluderar Citibank, eBay, General Electric, Harvard University, Ikea, McDonald's och Sony.

Denna breda användning och det ökande antalet framstående företag och institutioner som väljer Joomla som sin webbplattform är en tydlig indikation på förtroendet och kraften hos detta CMS (Content Management System). Med Joomla har du möjlighet att bygga och hantera webbplatser som är både kraftfulla och skräddarsydda för dina unika behov.

Om du är intresserad av att dra nytta av Joomlas fördelar och skapa en imponerande webbplats för ditt företag eller organisation, är vi på Joomlaproffs.se här för att hjälpa dig. Vi är specialister på att bygga Joomla-sajter med hjälp av YOOtheme Pro sidbyggaren och vårt erfarna team av utvecklare och designers är redo att skapa en webbplats som lever upp till dina förväntningar.

Läs mer på joomla.org.


Taggar: