Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

14 sep, 2012

Joomla!® World Conference 2012!

Ett stort event med scen och mycket folk
Joomla!® World Conference 2012!

Joomla! World Conference 2012 är ett evenemang som alla Joomla-entusiaster bör ha på sin radar! Mellan den 16-18 november 2012 kommer konferensen att äga rum i San Jose, USA, i hjärtat av Silicon Valley. Detta blir Joomla-plattformens första internationella världskonferens och förväntningarna är höga.

Under dessa tre dagar kommer det att hållas över 70 olika sessioner med en rad olika ämnen som täcker allt från teknisk utveckling till webbdesign och marknadsföring. Du kommer att få möjlighet att lyssna på talare som är några av de mest framstående och erfarna inom Joomla-gemenskapen. Det är en fantastisk möjlighet att lära sig, nätverka och få inspiration från likasinnade människor.

Konferensen sponsras av företag som eBay och flera andra stora aktörer inom Joomla-sfären. Deras stöd och engagemang visar på betydelsen och relevansen av Joomla som CMS-plattform.

Håll utkik här på vår blogg för att få de senaste rapporterna och nyheterna från evenemanget. Vi kommer att dela med oss av spännande sessioner, intressanta diskussioner och inspirerande idéer som presenteras under konferensen.

Om du är intresserad av att delta i Joomla! World Conference 2012 och vill ha mer information om evenemanget eller köpa biljetter, besök deras officiella webbsida på https://community.joomla.org/events.html. Ta också en titt på webbsidan för att uppskatta den fina mobilanpassningen och Bootstrap-integrationen, vilket visar hur Joomla fortsätter att utvecklas och anpassa sig till moderna webbtrender.

Vi ser fram emot att rapportera från Joomla! World Conference 2012 och dela med oss av allt spännande som händer där. Håll dig uppdaterad och låt oss utforska Joomla-världen tillsammans!


Taggar: