Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

7 maj, 2014

Joomlafeber i Brasilien!

Glada tjejer med Brasilien målningar i ansiktet
Joomlafeber i Brasilien!

Det är spännande att se hur Joomla har fått stort genomslag i Brasilien som en standardplattform för flera betydande samhällsaktörer. Inte bara i den offentliga sektorn, utan även inom näringslivet har Joomla blivit ett populärt val.

Brasiliens militär har varit en pionjär när det gäller att använda Joomla som standardplattform för sina webbsidor. Med över 300 webbsidor för intern kommunikation har de valt Joomla på grund av dess säkerhetsfunktioner och förmåga att möta deras behov.

Även Brasiliens utbildningsdepartement har omfattande användning av Joomla och Plone för sina webbsidor. Nyligen har de startat ett projekt för att migrera alla sidor från Plone till Joomla, vilket gör det möjligt att använda en enhetlig plattform för alla utbildningsmyndigheter. Detta förenklar hanteringen och underhållet av webbsidorna samtidigt som det främjar samarbete och enhetlighet inom utbildningssektorn.

Inom näringslivet har en av Brasiliens största banker, Banco de Brasil, börjat använda Joomla för sitt intranät och flera av deras webbsidor. Med över 112 000 anställda i Brasilien och Sydamerika visar detta på Joomlas skalbarhet och flexibilitet även för stora organisationer.

Det är uppmuntrande att se hur Joomla vinner mark i Brasilien och används av betydande aktörer inom olika sektorer. Det visar på plattformens styrkor när det gäller säkerhet, funktionalitet och användarvänlighet. Genom att välja Joomla som sin standardplattform kan dessa organisationer dra nytta av det breda utbudet av tillägg och möjligheten att anpassa webbsidorna efter sina unika behov.

Om du vill veta mer om Joomlas framgång i Brasilien kan du läsa mer på följande länk: https://cnpintegrations.com/blog/brazil-is-exploding-with-use-of-joomla-as-a-defacto-platform-for-government-education-and-commerce.

Vi på Joomlaproffs är glada över att se Joomlas globala utbredning och är redo att hjälpa företag och organisationer oavsett storlek och bransch att dra nytta av Joomlas fördelar. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med att implementera eller förbättra din Joomla-webbplats.


Taggar: