Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

11 jan, 2018

Joomlaproffs har utvecklat BankID-login till Joomla®!

Entren till en stor pampig bankbyggnad
Joomlaproffs har utvecklat BankID-login till Joomla®!

Behöver du ett extra säkert login till ditt Joomlaprojekt? Med BankID, standardlogin på både banker och myndigheter i Sverige, släpper ni endast in accepterade personer på er webbsida.

Eftersom de flesta redan har BankID slipper er sida skapa massa login med nya användaruppgifter samtidigt som säkerheten är betydligt högre än på vanliga användarnamn/lösenord-login.

BankID är perfekt för medlemskapssidor där endast betalande eller på andra sätt tillåta personer skall få logga in och ta del av funktioner eller information på er webbsida.

Med BankID-pluginen så byts Joomlas vanliga inlogg ut mot BankID. Ett nytt fält läggs till för varje konto med personnummer och endast de kontona som är ”aktiverade” kommer att kunna logga in med sin Mobila BankID-app.

För att komma igång med BankID till sin webb behövs certifikat som man köper av sin bank och alla de större bankerna har detta. Kontakta er bank för mer information rörande certifikaten.

När certifikat är ordnat är det sen bara att kontakta oss så hjälper vi er med Joomla pluginen som integrerar med Joomlas användarsystem. Pluginen är enkelt att installera och konfiguerera men behöver ni ändå hjälp är det bara att kontakta oss på info@joomlaproffs.se

 


Taggar: