Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

6 maj, 2014

Joomlaproffs hjälper Datainspektionen!

En man tittar igenom ett förstoringsglas
Joomlaproffs hjälper Datainspektionen!

Vi är stolta över att kunna dela med oss av vårt senaste uppdrag för Datainspektionen, en myndighet som arbetar för att skydda individens integritet i samhället. Vi har haft förmånen att hjälpa dem med två av deras webbplatser som drivs på Joomla-plattformen.

Först och främst har vi arbetat med webbplatsen krankt.se, som är en informations- och rådgivningssida om kränkningar på nätet. Vårt uppdrag var att migrera denna webbplats från den äldre versionen Joomla 1.5 till den senaste versionen Joomla 3.2. Genom denna migration har vi säkerställt att webbplatsen är stabil, säker och kompatibel med de senaste webbteknologierna. Vi har även genomfört en designuppdatering för att förbättra användarupplevelsen och göra informationen mer tillgänglig för besökarna.

Förutom migreringen av krankt.se har vi också arbetat med att uppgradera Datainspektionens beställningstjänst som använder VirtueMart, en populär e-handelskomponent för Joomla. Vi har migrerat beställningstjänsten till den senaste versionen av VirtueMart och samtidigt förenklat beställningsprocessen för att göra det enklare och smidigare för användarna att genomföra sina köp.

Vi är glada över att ha fått möjligheten att samarbeta med Datainspektionen och hjälpa dem att förbättra sina webbplatser. Genom att migrera till den senaste versionen av Joomla och uppdatera deras e-handelslösning har vi säkerställt att de kan erbjuda en säker och användarvänlig plattform för sina besökare och kunder.

Vi på Joomlaproffs strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa lösningar och hjälpa våra kunder att nå sina mål. Om du är intresserad av att migrera eller uppgradera din Joomla-webbplats, eller om du behöver hjälp med att implementera e-handelslösningar, är du välkommen att kontakta oss på 031-38 60 600 eller via e-post på info@joomlaproffs.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förbättra din webbnärvaro och uppnå framgång online.

Besök gärna Datainspektionens webbplatser, krankt.se och deras beställningstjänst, för att se resultaten av vårt arbete och utforska de värdefulla resurser som de tillhandahåller.


Taggar: