Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

25 apr, 2012

Joomlaproffs i Elvis Presleys fotspår

Elvis Presley nu00e4rbild
Joomlaproffs i Elvis Presleys fotspår

J and Beyond 2012: En spännande konferens och utdelning av J:OSCAR-priser

Den 18 maj kommer J and Beyond-konferensen att äga rum i den charmiga kurorten Bad Nauheim i Tyskland. Denna lilla stad utanför Frankfurt är känt för sin historia och är särskilt ihågkommen för att vara platsen där Elvis Presley tjänstgjorde i militären. Staden har till och med en plats kallad "Elvis Presley Platz" där besökare kan hedra minnet av den ikoniska artisten.

Årets J and Beyond-konferens har väckt rekordstort intresse med deltagare från över 30 olika länder. Konferensen kommer att erbjuda spännande nyheter och inspirerande talare som kommer att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet inom Joomla-världen. En av höjdpunkterna på konferensen är utdelningen av de prestigefyllda J:OSCAR-priserna (Joomla Open Source Creative and Artistic Recognition). Dessa priser erkänner och belönar de bästa bidragen till Joomla-gemenskapen inom olika kategorier.

Vi på Joomlaproffs är glada och förväntansfulla inför konferensen och ser fram emot att delta i diskussioner, workshops och nätverkande med andra Joomla-entusiaster. Vi kommer att vara på plats för att fånga upp de viktigaste nyheterna och dela dem med er här på vår blogg.

Håll utkik efter våra kommande inlägg där vi kommer att rapportera om spännande uppdateringar, innovationer och trender inom Joomla-världen som presenteras på J and Beyond-konferensen. Det är en möjlighet att få en inblick i vad som är på gång och att vara en del av det som gör Joomla till en så dynamisk och framgångsrik plattform.

Vi ser fram emot att dela med oss av våra erfarenheter från konferensen och hoppas kunna inspirera er med de senaste nyheterna inom Joomla. Glöm inte att följa oss för att hålla er uppdaterade om allt som händer på J and Beyond 2012!

 

Läs mer på J and Beyonds hemsida...


Taggar: