Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

15 aug, 2022

Joomlaproffs lanserar ny webbplats åt Vivab.se

en sjö i Falkenberg
Joomlaproffs lanserar ny webbplats åt Vivab.se

Vivab är ett kommunalt bolag som hanterar vatten och avfall i de halländska kommunerna Varberg och Falkenberg. Deras webbsida låg sedan tidigare på en äldre och svårhanterlig plattform och det var dags att ta ett nytt grepp och även implementera nya funktioner.

Vi på Joomlaproffs fick uppdraget att bygga om sidan med ny layout och enklare administration samt att utveckla ett antal nya funktioner. Vi byggde ett driftstatussystem för både vatten och avfallshanteringen med integrerad karta. Vidare utvecklade vi även ett meddelandesystem där viktiga och kritiska meddelanden kan publiceras snabbt och enkelt på hela sajten.

Kommunernas alla återvinningscentraler behövde också enkel och tydligt information för öppettider och en sorteringsguide för att informera och utbilda boende kring var och hur man slänger olika typer av avfall.

Naturligtvis var det också viktigt att göra webbplatsen tillgänglighetanpassad. En stor utmaning låg i att ta fram en modern, tydlig och fräsch design/layout som också tillgodoser kraven för tillgänglighet för offentliga webbplatser.

Ni finner webbsidan på vivab.se


Taggar: