Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

22 feb, 2012

Joomlaproffs.se uppgraderar MeeGoSweden.com till Joomla 2.5!

Kaffekopp pu00e5 en tidning
Joomlaproffs.se uppgraderar MeeGoSweden.com till Joomla 2.5!

MeeGoSweden - En framgångsrik uppgradering till Joomla 2.5

Vi är glada att få berätta om vår senaste framgångshistoria med MeeGoSweden, ett blomstrande community med över 1300 medlemmar sedan 2009. När MeeGoSweden grundades var Joomla 1.5 den senaste tillgängliga versionen. Men nyligen insåg skaparna av MeeGoSweden att det var dags att uppgradera till den nya LTS-versionen, Joomla 2.5.

På Joomlaproffs tog vi på oss uppdraget och genomförde alla förberedelser som krävdes för en smidig migrering. Det största steget var att flytta deras omfattande forum med över 25 000 inlägg.

Vi är stolta över att kunna säga att uppgraderingen gick helt problemfritt! Genom vår expertis och erfarenhet kunde vi säkerställa att MeeGoSweden inte bara fick tillgång till de senaste funktionerna och förbättringarna i Joomla 2.5, utan att också alla deras tidigare inlägg och forumdiskussioner bevarades.

Vi vill betona att vi på Joomlaproffs är specialiserade på att hantera uppgraderingar av webbplatser och att vi kan hjälpa er att göra samma smidiga övergång till den senaste versionen av Joomla. Oavsett om ni har en mindre sida eller en omfattande webbplats, kan ni lita på oss för att genomföra uppgraderingen professionellt och säkert.

Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp med att uppgradera er sida. Vi finns här för att stötta er och se till att ni får tillgång till de senaste funktionerna och säkerhetsförbättringarna som Joomla erbjuder.


 

 

 


Taggar: