Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

27 dec, 2015

Joomlaproffs ser fram emot ett nytt spännande 2016!

Fyrverkerier mot en svart natthimmel
Joomlaproffs ser fram emot ett nytt spännande 2016!

En summering av 2015 och blickar framåt mot 2016

Det har varit ett hektiskt år för oss på Joomlaproffs under 2015. Vi har haft så mycket att göra att vi inte har hunnit uppdatera nyheter eller skicka ut nyhetsbrev. All vår tid har ägnats åt att göra det vi är bäst på - att bygga webbsidor och webbshoppar samt att utveckla funktioner. Självklart gör detta oss glada, men det är också tråkigt att inte kunna kommunicera alla de spännande projekt vi arbetar med.

Inför 2016 kommer vi att sträva efter att bli bättre på att hålla er uppdaterade, men vi kan inte lova något. Vi vill dock ge er en kort sammanfattning av det gångna året. Vi har lagt stor fokus på att specialutveckla system, särskilt inom områden som lärportaler och intranät. Dessutom har vi ägnat mycket tid åt att utveckla e-handelslösningar, där vår egen komponent och webbshopssystem VMuikit har fått ett positivt mottagande över hela världen. Detta är något som vi är extra stolta över här på Fjärde Långgatan.

Vi hoppas att ni har haft en härlig jul och vi vill önska er ett gott nytt år! Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er och leverera spännande projekt under det kommande året.


Taggar: