Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

9 jul, 2014

Joomlaproffs utvecklar VMuikit - Ett gränssnitt för Virtuemart till Yootheme mallar!

En kundvagn
Joomlaproffs utvecklar VMuikit - Ett gränssnitt för Virtuemart till Yootheme mallar!

Vi på Joomlaproffs är glada att kunna presentera VMuikit, vår helt nya gränssnittslösning för Virtuemart e-handelsplattform. Med VMuikit blir det enkelt och effektivt att kombinera Virtuemart med mallar från Yootheme, vilket tidigare har varit en utmaning.

Vi på Joomlaproffs har alltid föredragit att arbeta med Yootheme-mallar på grund av deras moderna design och flexibilitet. Men när det kom till att använda Virtuemart för att bygga webbshoppar stötte vi på svårigheter med att integrera det med Yootheme-mallarna.

För att lösa detta problem har vi genomfört en total omskrivning av Virtuemarts gränssnitt, som nu är helt anpassat efter uikit-ramverket som Yootheme-mallarna bygger på. Det innebär att du nu enkelt kan använda Virtuemart och justera dess utseende fullständigt genom Yoothemes Customizer i administrationsgränssnittet.

VMuikit öppnar upp nya möjligheter för att skapa snygga och funktionella webbshoppar med Virtuemart och Yootheme-mallar. Du behöver inte längre kompromissa mellan funktionalitet och design. Istället kan du dra nytta av bästa av båda världarna och skapa en imponerande e-handelsupplevelse för dina kunder.

För mer information om VMuikit och hur det kan hjälpa dig att skapa en anpassad Virtuemart-webbshop med Yootheme-mallar, besök vår hemsida på https://extensions.joomlapro.com/vmuikit. Där hittar du detaljerad information, demonstrationsvideor och möjlighet att köpa och ladda ner VMuikit.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta din Virtuemart-webbshop till nästa nivå med VMuikit och Yootheme-mallar. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller behöver ytterligare support.

 


Taggar: