Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

19 feb, 2013

Klarna Checkout till fyndera.se

En kundvagn
Klarna Checkout till fyndera.se

Vi har spännande nyheter att dela med er! Nu har vi installerat Klarna Checkout på vår webbplats www.fyndera.se.

Fyndera är en samlingsplats för kampanjprodukter där ni kan hitta de absolut bästa fynden på nätet. Vi erbjuder allt från smink och elektronik till träningsutrustning och DVD-filmer. Gemensamt för alla produkter på Fyndera.se är det otroligt förmånliga priset. Vi kan med säkerhet påstå att samtliga produkter vi erbjuder är de billigaste i Sverige!

För att göra köpupplevelsen ännu smidigare och enklare för våra kunder har vi nu implementerat Klarna Checkout som vår betallösning. Med Klarna Checkout kan ni enkelt och säkert genomföra era köp genom olika betalningsalternativ, inklusive konto/avbetalning, faktura, kortbetalning via VISA/MasterCard och direkt banköverföring via de största bankerna. Detta ger er flexibilitet och trygghet när ni handlar på Fyndera.se.

Om ni också är intresserade av att ha en enkel och effektiv betallösning till er Virtuemart-webbshop, tveka inte att kontakta oss på info@joomlaproffs.se. Vi är experter på Joomla och kan hjälpa er att implementera Klarna Checkout eller andra betalsätt som passar er verksamhet.

Besök www.fyndera.se idag och utforska vårt breda utbud av kampanjprodukter till oslagbara priser. Med Klarna Checkout blir era köp snabbare, smidigare och säkrare än någonsin tidigare.

Låt oss hjälpa er att skapa en enkel och effektiv betalupplevelse för era kunder. Tillsammans kan vi optimera er webbshop och öka era försäljningsmöjligheter. Kontakta oss redan idag och låt oss ta er e-handel till nya höjder!


Taggar: