Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

18 apr, 2013

Klarna Checkout till skinnbolaget.se

En cool kille med läderjacka
Klarna Checkout till skinnbolaget.se

Vi har spännande nyheter att dela med er! Joomlaproffs har precis installerat Klarna Checkout på www.skinnbolaget.se, och nu kan du uppleva en smidig och effektiv betalningslösning när du handlar skinnjackor och andra fantastiska produkter.

På Skinnbolaget hittar du den perfekta skinnjackan som du letar efter. Med generationers erfarenhet och kunskap om skinn har de ett stort och uppdaterat lager av skinnjackor. Oavsett om du söker efter klassiska modeller eller mer unika och udda skinnjackor, så finns det något för alla smaker.

Skinnjackan är en tidlös och modeanpassad klädesplagg som aldrig går ur stil. Just nu befinner den sig extra trendig på modescenen, och hos Skinnbolaget har du möjlighet att välja bland massor av härliga skinnjackor som finns i deras lager. Ta en titt och upptäck det fantastiska utbudet!

Med installationen av Klarna Checkout har Skinnbolaget skapat en enkel och effektiv betalningsprocess för deras Virtuemart-webbshop. Klarna Checkout erbjuder olika betalsätt, inklusive konto/avbetalning, faktura, kortbetalningar via VISA/MasterCard och direkt banköverföring via de största bankerna. Det ger dig som kund en bekväm och trygg shoppingupplevelse.

Om du också driver en Virtuemart-webbshop och är i behov av en smidig och effektiv betallösning, tveka inte att kontakta oss på Joomlaproffs. Vi är specialister på att implementera Klarna Checkout och kan hjälpa dig att skapa en sömlös betalningsupplevelse för dina kunder.

Kontakta oss på info@joomlaproffs.se för mer information och för att diskutera dina behov och önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa dig att optimera din webbshop och erbjuda en enkel och säker betalningslösning för dina kunder.

Ta del av Skinnbolagets fantastiska utbud av skinnjackor och njut av en smidig och säker shoppingupplevelse med Klarna Checkout.


Taggar: