Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

15 feb, 2013

Klarna Checkout till Virtuemart!

En kundvagn i nordiskt landskap
Klarna Checkout till Virtuemart!

Joomlaproffs har nyligen utvecklat en betalmodul för Klarnas senaste betalningslösning, "superkassan" Klarna Checkout. Med Klarna Checkout kan ni erbjuda era kunder en enkel och smidig beställningsprocess genom Klarnas olika betalningstjänster, såsom konto/avbetalning, faktura, kortbetalningar via VISA/MasterCard och direkt banköverföring via de största bankerna.

Eftersom Klarna Checkout täcker de vanligaste betalsätten i Sverige idag, är det en komplett lösning för er webbutik. Trots detta har vi anpassat vår betalmodul för att erbjuda kompletterande betalsätt, som exempelvis /tjänster/joomla-för-e-handel, PayPal eller egen manuell fakturering. Vi strävar efter att ge er flexibilitet och möjlighet att välja de betalningsalternativ som passar er verksamhet bäst.

På vår DEMO-sida för Virtuemart, som ni hittar på (idag jobbar vi mest med Payson) https://payson.joomlapro.com/, har vi installerat vår betalmodul med Klarna Checkout. Där kan ni testa betalningsprocessen med hjälp av vårt testkonto.

Som officiell partner med Klarna kan vi erbjuda er en kostnadsfri installation av vår kundvagn och betalmodul på er webbutik. Vi ser till att ni får en smidig och integrerad lösning för Klarna Checkout.

För mer information och priser är ni välkomna att kontakta oss på info@joomlaproffs.se. Vi finns här för att hjälpa er och svara på era frågor.

Vår betalmodul är specifikt anpassad för Virtuemart 2, vilket ger er en sömlös integration och en smidig betalningsupplevelse för era kunder.

Uppdatera er webbutik med Klarna Checkout och erbjuda era kunder en modern och användarvänlig betalningsmetod. Tillsammans kan vi optimera era försäljningsmöjligheter och göra handeln enklare för både er och era kunder.


Taggar: