Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

28 okt, 2020

Kraftfull server till HLR-rådet

En modern och avancerad server
Kraftfull server till HLR-rådet

Svenska Rådet för Hjärt- lungräddning hade strul med sin tidigare serverleverantör. Detta är något som vi som webbyrå upplevt under en längre tid i branschen - de tidigare populära webbhotellen har problem att ge support och besitter inte kunskap till de allt mer avancerade webbplattformarna och webbprojekten...

Deras kunskaper sträcker sig tyvärr inte mycket längre än en enklare Wordpress-blogg och deras gigantiska servermiljö delas av allt för många samtidigt vilket resulterar i långsamma sidvisningar och generell problematisk hantering av verktygen.

Vår lösning på problemet var en kraftfull dedikerad server inklusive ett supportavtal där vi hanterar drift, backup och teknisk hjälp.

För tekniknörden där ute kan vi ge er specifikationer så som 32GB ram, 8kärnor på 3.4GHz, dubbla 480GB SSD diskar i RAID samt senaste Linux CentOS 8.2. För att hantera stora mängder av trafik valde vi Nginx som webbserver (framför Apache) och även denna gången fick MariaDB stå för databasen.

Denna servern kommer att täcka behoven en lång tid framöver och den har tagit höjd för många fler framtida applikationer och webbsidor.

Är ni i behov av stabila och kraftfulla serverar till er organisation? Hör av er så berättar vi mer!


Taggar: