Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

10 apr, 2018

Kryptovalutan Electroneum till Joomla®!

En stad med en blockkedja i sig som effektfull illustration
Kryptovalutan Electroneum till Joomla®!

Vi är stolta över att meddela att vi nu har lanserat Electroneum-pluginet för Joomla®, vilket gör det möjligt för webbplatsägare att integrera Electroneum som en betalningsmetod på sina Joomla-webbplatser.

Med detta plugin kan användare av Joomla-webbplatser erbjuda sina kunder möjligheten att betala med Electroneum-kryptovalutan. Electroneum är unik eftersom den är inriktad på användbarhet och tillgänglighet för massorna. Genom att integrera Electroneum som en betalningsmetod ger vi våra kunder möjlighet att dra nytta av den växande populariteten hos kryptovalutor samtidigt som de ger sina användare en enkel och säker betalningsupplevelse.

Vi har utvecklat pluginet med fokus på användarvänlighet och enkel installation. Det är lätt att konfigurera och anpassa efter behov, vilket gör det till en perfekt lösning för webbplatser som vill integrera kryptovalutabetalningar på ett smidigt sätt.

Som förespråkare för teknisk innovation och framsteg är vi glada över att kunna erbjuda våra kunder den senaste tekniken inom betalningslösningar. Kryptovalutor som Electroneum erbjuder unika fördelar, såsom snabba transaktioner, låga transaktionsavgifter och global tillgänglighet. Genom att integrera dessa betalningsalternativ i Joomla-webbplatser ger vi våra kunder möjlighet att vara i framkant när det gäller digitala betalningar.

Om du är intresserad av att implementera Electroneum som en betalningsmetod på din Joomla-webbplats, tveka inte att kontakta oss. Vårt team av experter står redo att hjälpa dig med installation, konfiguration och support för att säkerställa en smidig och framgångsrik integration.

Läs mer om Electroneum och dess fördelar på deras officiella webbplats: https://electroneum.com/

Vi har hittills byggt tre pluginer med Electroneum Instant Payment till Virtuemart.

VirtueMart Electroneum Payment Method
Betallösning till Virtuemart med Electroneum Instant Payment API ( https://extensions.joomlapro.com/extensions/electroneum )

VirtueMart Electroneum Prices
Plugin till Virtuemart för att visa priser i ETN på produktsidor och i kassan (https://extensions.joomlapro.com/extensions/electroneum)

Electroneum Donate Plugin
Enkel donationsplugin med Electroneum till din Joomla-webbplats (https://extensions.joomlapro.com/extensions/electroneum)

 

 


Taggar: