Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

4 okt, 2013

Kvar i Virtuemart 1? Vi hjälper dig till 2an!

En shopping kundvagn i lagerhus
Kvar i Virtuemart 1? Vi hjälper dig till 2an!

Vi är glada att kunna erbjuda ett speciellt erbjudande till de som fortfarande använder Virtuemart 1 och vill uppgradera till den senaste versionen, Virtuemart 2.0.x, tillsammans med Joomla 2.5.x. Under en begränsad tid fram till den 31 oktober kan ni ta del av detta erbjudande och få er webbshop migrerad till den senaste versionen för endast 5000:-.

Det är viktigt att notera att vi endast migrerar standardinnehållet i er Virtuemart och Joomla-installation. Om ni använder extra komponenter och mallar kommer dessa inte att följa med i migreringen. Men oroa er inte, vi kan också hjälpa er med detta och ge er en offert på att migrera era tillägg och erbjuda moderna mallar som tar er webbshop in i 2013.

För att ta del av detta erbjudande och få mer information, tveka inte att kontakta oss antingen via telefon på 031 - 38 60 600 eller genom att skicka ett mail till info@joomalproffs.se. Vi finns här för att hjälpa er att uppgradera er webbshop och se till att ni har de senaste funktionerna och möjligheterna som Virtuemart och Joomla har att erbjuda.

Missa inte chansen att ta er webbshop till nästa nivå. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa er att migrera till Virtuemart 2 och skapa en modern och framgångsrik webbshop!


Taggar: