Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

4 jul, 2012

Lättanvänd mall till Joomla!®

Kaffekopp pu00e5 en tidning
Lättanvänd mall till Joomla!®

Vi på Joomlaproffs har nyligen hjälpt Retailsolutions, ett företag i Göteborg som arbetar med kassasystem och kortterminaler, med deras webbplats.

Retailsolutions hade en Joomla 1.5-webbplats med en mall som var svår att administrera. Vi tog oss an uppgiften att förnya deras webbplats med en modern och användarvänlig mall. Dessutom såg vi till att säkerhetsuppdateringar och några extra komponenter installerades för att förbättra funktionaliteten.

Vi skapade en enhetlig och ren design som passar väl med deras befintliga grafiska profil och färger. Vårt fokus var att ge webbplatsen ett seriöst och modernt utseende som skulle imponera på deras besökare.

I detta fall ansåg vi att en uppgradering till Joomla 2.5 inte var nödvändig eftersom Joomla 1.5 är en stabil plattform med mogen funktionalitet.

Om ni letar efter ett kassasystem eller en kortterminal rekommenderar vi er att kontakta Retailsolutions på www.retailsolutions.nu.

Om ni behöver hjälp med att skapa en ny användarvänlig mall till er Joomla-webbplats är ni välkomna att höra av er till oss. Vi är experter på att skapa anpassade lösningar som passar era behov och mål.

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera era projekt och få den bästa lösningen för er Joomla-webbplats!


Taggar: