Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

4 feb, 2017

Lansering av VMuikit 4.0

Kretskort i närbild
Lansering av VMuikit 4.0

 Joomlaproffs lanserar VMuikit 4 - Skapa snygga webbshoppar enkelt

Vi är glada att presentera den senaste stora uppdateringen av vår populära komponent, VMuikit. Med VMuikit kan webbutvecklare och webbyråer enkelt skapa snygga och effektiva webbshoppar.

Med den nya versionen 4 av VMuikit tar vi nästa steg i utvecklingen av denna komponent. VMuikit är en Joomla-komponent som gör det enkelt att bygga webbshoppar baserade på Joomla och e-handelskomponenten VirtueMart tillsammans med mallar från YooTheme. Vi har länge arbetat med YooThemes mallar och vi är övertygade om deras höga kvalitet. När YooTheme nyligen lanserade sin nya "Builder" (också känd som YooTheme PRO) baserad på deras nya version 3 av UIkit-ramverket, blev vi omedelbart imponerade av de nya möjligheterna. Så snart de släppte dokumentationen för UIkit 3 började vi utveckla VMuikit 4.

VMuikit 4 gör det enkelt att kombinera Joomla, VirtueMart (e-handelskomponenten) och YOOtheme Pro-mallar. Med ett fullständigt gränssnitt för VirtueMart, byggt helt på UIkit 3, kan du skapa mycket snygga webbshoppar med denna kombination.

Förutom möjligheten att använda YooThemes Widgetkit och skapa en modern och effektiv "offcanvas"-kundvagn, erbjuder VMuikit 4 en mängd andra smarta funktioner och verktyg för att optimera din webbshopupplevelse.

Vi på Joomlaproffs är experter på att använda VMuikit för att bygga webbshoppar som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp med att implementera VMuikit 4 och skapa en imponerande webbshop för ert företag.

Läs mer om UIkit, YOOtheme, VirtueMart & VMuikit här:

UIkit 3 – https://getuikit.com/

YOOtheme – https://yootheme.com/

VirtueMart – https://virtuemart.net/

VMuikit – https://extensions.joomlapro.com/vmuikit

 


Taggar: