Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

31 aug, 2012

Migration och ny design!

Kaffekopp pu00e5 en tidning
Migration och ny design!

Vi är glada att kunna dela med oss av vårt senaste projekt där vi hjälpte konsultfirman LearningWell att migrera till Joomla 2.5 och ge dem en ny, modern design. LearningWell är ett framstående konsultbolag med kontor i fem städer runt om i Sverige.

Den nya hemsidan vi skapade för LearningWell är inte bara visuellt tilltalande utan innehåller också smarta lösningar för att presentera mycket information på begränsade ytor. Vi har använt olika sorters bildspel och implementerat intuitiva navigeringsverktyg för att skapa en användarvänlig och engagerande webbplats. Besök gärna LearningWells hemsida för att se resultatet av vårt arbete.

På Joomlaproffs arbetar vi utan att använda färdiga mallar. Vi strävar efter att skapa unika och skräddarsydda lösningar som passar varje kunds specifika behov och önskemål. Genom att arbeta nära med våra kunder och förstå deras vision och mål kan vi leverera webbplatser som verkligen speglar deras varumärke och ger en stark online-närvaro.

Om du och ditt företag är intresserade av en ny hemsida i Joomla, oavsett om det handlar om en migrering, en designuppgradering eller en helt ny webbplats, är vi här för att hjälpa er. Kontakta oss för att diskutera era behov och önskemål, och låt oss skapa en webbplats som ger er en stark plattform för tillväxt och framgång.

Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa er med era Joomla-webbutvecklingsbehov.


Taggar: