Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

20 apr, 2012

Mobilanpassad mall till Joomla® 2.5

En tjej med en smartphone
Mobilanpassad mall till Joomla® 2.5

Tizen.se - Nu Mobilanpassad med Hjälp av Joomlaproffs

Tizen.se, Sveriges största community för Tizen-operativsystemet, har tagit ett viktigt steg framåt genom att bli mobilanpassad med hjälp av Joomlaproffs. Med en specialdesignad Joomla 2.5-mall kan användarna nu smidigt och tydligt surfa på Tizen.se från sina smartphones. Detta är särskilt betydelsefullt eftersom Tizen är ett operativsystem som främst används på smartphones, vilket gör en mobilanpassning avgörande för att tillgodose besökarnas behov.

Den mobilanpassade mallen möjliggör en användarvänlig upplevelse när man läser nyheter, artiklar och deltar i diskussioner på Kunena-forumet direkt från mobilen. För att skapa en intuitiv och enhetlig känsla har menyn något förkortats för att undvika onödig komplexitet och optimera användbarheten. Genom att använda Jquery Mobile 1.1-biblioteket har gränssnittet fått en estetik som påminner om Iphone för att ge besökarna en bekant och behaglig användarupplevelse.

Om ni också söker hjälp med att mobilanpassa er Joomla-webbsida, så är Joomlaproffs rätt partner för er. Vi förstår vikten av att erbjuda en sömlös och responsiv upplevelse för era mobila användare och kan skapa en specialdesignad mobilanpassad mall som passar era behov och önskemål.

Kontakta oss idag för att diskutera era mobila anpassningsbehov och ta del av vår expertis inom Joomla och mobilwebbdesign. Tillsammans kan vi ta er webbplats till nästa nivå och se till att ni når era mobila användare på ett effektivt och användarvänligt sätt.

Tizen.se stängdes ner 2016


Taggar: