Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

21 apr, 2012

Mobilanpassning till Joomlaproffs.se

En tjej med en mobiltelefon
Mobilanpassning till Joomlaproffs.se

Mobilanpassade Joomla-hemsidor - Enkelt och Effektivt för Smartphones

Att ha en mobilanpassad hemsida i Joomla är avgörande för att erbjuda en smidig och användarvänlig upplevelse för besökare från smartphones. Med snabblänkar till kontaktinformation via telefonnummer och e-post ser ni till att era kunder enkelt kan ta kontakt även när de är på språng med sina smartphones i handen.

Den mobilanpassning som vi erbjuder är baserad på Jquery Mobile, vilket ger er hemsida en känsla av att vara en riktig Iphone-app. Genom att utnyttja de mobila funktionerna och designmöjligheterna som Jquery Mobile erbjuder, skapar vi en sömlös och engagerande upplevelse för era mobila besökare.

Vi vill betona att detta inte handlar om att bara erbjuda en enkel landningssida som mobilanpassning. Tyvärr finns det många säljare som försöker sälja sådana lösningar, men vi på Joomlaproffs anser att det är både slarvigt och felaktigt. Vi tror på att integrera Joomla-hemsidor på ett korrekt sätt genom att skapa en välgjord mobilanpassad mall som bevarar själva essensen av er webbplats.

Ta fram er smartphone och besök vår webbplats www.joomlaproffs.se för att uppleva hur det verkligen kan vara när det görs på riktigt! Vi visar er hur en mobilanpassad Joomla-hemsida ska se ut och fungera på ett professionellt sätt. Vi är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa och anpassade lösningar för våra kunder.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov av en mobilanpassad hemsida i Joomla. Vi är experter på området och ser fram emot att hjälpa er att nå ut till era mobila användare på ett enkelt och effektivt sätt.

 


Taggar: