Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

12 maj, 2017

Modern design med YOOtheme Pro

En solig strand i Alanya i Turkiet
Modern design med YOOtheme Pro

YOOtheme Pro - Ta din webbdesign till nya höjder

Vi har nyligen inlett ett samarbete med det tyska företaget YOOtheme och deras innovativa ramverk, YOOtheme Pro. Med detta verktyg kan vi verkligen lyfta designen och presentationen av webbsidor till en helt ny nivå.

Ett av våra första projekt där vi implementerade detta nya ramverk är https://www.alanyapenthouse.net/. Ta en titt på webbplatsen och upptäck hur vi kan använda stora bilder, video och kartor på ett otroligt attraktivt sätt. Med hjälp av de nya verktygen i YOOtheme Pro har vi nu friheten att fokusera på själva innehållet och budskapet som vi vill förmedla. Dessutom är allt optimerat och fungerar perfekt på smartphones och surfplattor för en sömlös användarupplevelse.

Om du driver en webbshop är det också värt att nämna att vår VMuikit-produkt stödjer YOOtheme Pro. Med denna kombination blir det enklare än någonsin att sälja produkter med stil och locka till sig fler kunder.

För mer information om YOOtheme Pro kan du besöka deras webbplats här: https://yootheme.com/page-builder

Vi är entusiastiska över möjligheterna som YOOtheme Pro ger oss och ser fram emot att skapa ännu mer imponerande webbdesign för våra kunder. Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att ta din webbplats till nästa nivå med YOOtheme Pro.


Taggar: