Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

25 apr, 2013

Nu taggar i nya Joomla® 3.1!

Taggar på ett bord
Nu taggar i nya Joomla® 3.1!

Vi på Joomlaproffs är alltid ivriga att utforska och utnyttja de senaste funktionerna som erbjuds i nya versioner av Joomla. Och den senaste versionen, Joomla 3.1, har verkligen fått oss att bli entusiastiska med sin robusta funktion för taggar.

Taggar är en viktig del av att organisera och kategorisera innehåll på din webbplats. Genom att tilldela relevanta taggar till blogginlägg, artiklar, produkter och annat material kan du skapa en strukturerad och användarvänlig navigering för dina besökare. Men det är inte bara användarna som drar nytta av taggar - de har också en positiv inverkan på SEO och synligheten av din webbplats på sökmotorer som Google.

När du använder taggar på din webbplats kan du samla allt innehåll som är relaterat till en specifik tagg under en samlad rubrik. Detta skapar en sammanhängande och informativ sida som ger användare och sökmotorer en tydlig bild av ditt innehåll och dess relevans för ett populärt sökord eller ämne.

Genom att uppgradera till Joomla 3.1 kan du dra nytta av denna robusta taggfunktion och förbättra både användarupplevelsen och SEO för din webbplats. Vi på Joomlaproffs är experter på Joomla och kan hjälpa dig med smidig uppgradering och anpassning av ditt befintliga webbplatsinnehåll till den nya versionen.

Om du är intresserad av att uppgradera till Joomla 3.1 och dra nytta av dess nya taggfunktion, tveka inte att höra av dig till oss. Vi står redo att guida dig genom uppgraderingsprocessen och hjälpa dig att optimera din webbplats för en bättre användarupplevelse och ökad synlighet på sökmotorer.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få mer information om hur vi kan hjälpa dig att ta din Joomla-webbplats till nästa nivå. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och maximera potentialen i Joomla 3.1!


Taggar: