Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

29 apr, 2012

Ny hemsida till nästa stora vattensporttrend?

person flyger på en flyboard vattensport
Ny hemsida till nästa stora vattensporttrend?

Flyboard Scandinavia: En spännande Joomla-hemsida för en unik vattensportuppfinning

Vi på Joomlaproffs är glada över att ha fått möjligheten att hjälpa Flyboard Scandinavia med att utforma och implementera en ny Joomla-mall för deras hemsida. Flyboard Scandinavia marknadsför en banbrytande uppfinning som verkar otroligt spännande och innovativ. Deras mål är att skapa ett helt nytt sportredskap som kombinerar element från skidåkning, akrobatik, flygning, dykning och vattenlek.

Om du har svårt att föreställa dig denna unika vattensport, rekommenderar vi starkt att du besöker deras hemsida på flyboardscandinavia.com och tittar på deras imponerande demovideo. Där kommer du att få en fascinerande inblick i hur deras produkt fungerar och vilken upplevelse den erbjuder. Vi är övertygade om att du inte kommer att bli besviken!

För att ytterligare väcka ditt intresse, vill vi också informera om Flyboard Scandinavias turné i sommar. Under denna turné kommer de att resa runt och visa upp sin produkt på olika platser. Detta är ett utmärkt tillfälle att se Flyboard i aktion och få en förstahandsupplevelse av denna spännande vattensport. Missa inte chansen att vara en del av denna unika upplevelse!

Vi på Joomlaproffs är stolta över att ha bidragit till Flyboard Scandinavias online-närvaro genom att utforma en anpassad Joomla-mall för deras hemsida. Vi strävar alltid efter att skapa unika och professionella webbplatser som passar våra kunders behov och mål. Om du också är intresserad av att förbättra din webbnärvaro och behöver hjälp med en specialdesignad Joomla-hemsida, är du välkommen att kontakta oss.

Följ med oss på denna resa genom att besöka vår blogg regelbundet, där vi kommer att fortsätta att rapportera om spännande projekt och framsteg inom Joomla-världen.