Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

4 sep, 2023

Ny modern webbplats för Bygg & Konsult i Väst AB

En byggkran i solnedgång i Göteborg
Ny modern webbplats för Bygg & Konsult i Väst AB

Bygg & Konsult i Väst AB har på ett försiktigt sätt utvidgat sin verksamhet in i den digitala sfären. Med en bakgrund av över 30 års erfarenhet har de nu lanserat en ny WordPress-webbplats, skapad i samarbete med oss på Joomlaproffs.

Denna nyskapande webbplats är byggd på WordPress CMS och använder YOOtheme Pro Sidbyggare för att tillhandahålla en organiserad och strukturerad design och layout. Kärnan i deras digitala närvaro fokuserar på att presentera Bygg & Konsult i Väst ABs värderingar, referenser och breda utbud av byggtjänster.

Genom YOOtheme Pro Sidbyggare har de implementerat en användarvänlig plattform som tillåter enkel visuell hantering av webbplatsen. Detta ger kunderna möjligheten att modifiera innehåll utan djupgående teknisk kompetens. Webbplatsen är inte bara ett digitalt skyltfönster, utan en praktiskt verktyg för att upprätthålla deras närvaro online.

Bygg & Konsult i Väst AB grundades 1990 och har sedan dess fokuserat på om-, till- och nybyggnationer. Deras webbplats återspeglar deras dedikation till att möta kundens önskemål genom att erbjuda högkvalitativa byggtjänster från start till mål. Med över 30 års erfarenhet och en flexibel arbetsstruktur har de möjlighet att hantera projekt av olika komplexitet och storlek.

Webbplatsen är en kompletterande plattform som knyter an deras gedigna erfarenhet och expertis till den digitala världen. Denna tillskott i deras företagsprofil syftar till att upprätthålla kontakten med befintliga och potentiella kunder genom en tilltalande och strukturerad online-närvaro.

Ta en titt på sajten på https://www.byggochkonsult.se/


Taggar: