Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

17 apr, 2012

Ny webbdesign med specialutvecklad slideshow

En person skriver pu00e5 en bu00e4rbar dator
Ny webbdesign med specialutvecklad slideshow

Premiär för Lolles herrkläders nya hemsida med specialanpassat bildspel

Idag är det en spännande dag för den lokala modeaktören Lolles Herrkläder när de presenterar sin helt nya hemsida, skapad av Joomlaproffs. Lolles är kända för att erbjuda exklusiva herrkläder och har en fysisk butik i Varberg. Nu tar de steget in i den digitala världen med en imponerande hemsida som ger dem möjlighet att visa upp sina fina märken och erbjuda en unik upplevelse för sina kunder.

En av hemsidans huvudfunktioner är det specialutvecklade bildspelet som fungerar som ett digitalt skyltfönster för Lolles. Genom detta bildspel kan de på ett engagerande sätt presentera sina produkter och skapa en lockande atmosfär för sina besökare. Det specialanpassade bildspelet ger Lolles möjlighet att visa upp sin unika stil och skapa en minnesvärd upplevelse för sina onlinebesökare.

Joomlaproffs är stolta över att ha kunnat inkludera denna Joomla 2.5-sajt bland sina referenser och ser fram emot ett fortsatt framgångsrikt samarbete med Lolles Herrkläder. Genom att alltid skapa unik design utan att använda färdiga mallar kan Joomlaproffs garantera att varje hemsida är skräddarsydd för varje enskild kund. Genom att lyssna på Lolles behov och visioner har Joomlaproffs skapat en hemsida som verkligen representerar Lolles Herrkläder och hjälper dem att sticka ut i den digitala världen.

Besök den färdiga sajten på www.lolles.se och upptäck själv den stilfulla och användarvänliga designen. Om ni också är intresserade av en specialdesignad hemsida som verkligen speglar er identitet och lockar era besökare, tveka inte att kontakta Joomlaproffs. Vi är experter på att skapa unika och funktionella webblösningar med hjälp av Joomla och ser fram emot att hjälpa er att nå era digitala mål.

Kontakta oss idag genom att ringa eller skicka ett e-postmeddelande, och låt oss tillsammans skapa en imponerande närvaro på nätet för ert företag.

 


Taggar: