Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

12 jul, 2012

Ny webbdesign på bootstrap och med parallex bakgrunder!

En cool tjej i 80-tals-look
Ny webbdesign på bootstrap och med parallex bakgrunder!

Medan sommaren tar en regnig vändning sitter Joomlaproffs och arbetar med framtidens webbteknologier.

Vi har nyligen gett vår toppdomän wnmedia.se en ansiktslyftning med en ny design och effektfulla parallaxbakgrunder. Denna effekt skapar en attraktiv djupdimension i webbsidan och ger den en mer engagerande upplevelse.

För att utveckla våra kunskaper ännu mer har vi börjat noggrant utforska Bootstrap. Bootstrap är ett verktyg som underlättar för webbutvecklare att snabbt och effektivt skapa gränssnittselement som knappar, formulär och flikar.

Det är intressant att notera att nästa version av Joomla (3.0) kommer att ha en helt omarbetad design med hjälp av Bootstrap. Joomla 3.0 förväntas släppas i början av september och kommer initialt vara avsedd för experimentellt bruk. Sex månader efter detta släpp kommer Joomla 3.1, som kommer att vara mer redo för att användas på produktionswebbplatser. Vi på Joomlaproffs ser fram emot dessa förändringar och kommer att hålla er uppdaterade med de senaste nyheterna och informationen kring dessa uppdateringar.

Ta en titt på den nya designen och effekterna på https://wnmedia.se/. Vi är stolta över vårt arbete och ser fram emot att kunna erbjuda er spännande och moderna webblösningar.

Håll er uppdaterade genom att följa vår blogg och hålla kontakt med oss för att diskutera era egna webbprojekt och hur vi kan hjälpa er att nå era mål.


Taggar: